Kommande Event

Tillfälliga Event eller platser

I Stockholm samverkar Bbeabridge med FolkUniversitetet. Nästkommande Event tar plats 11, 12 november klockan 12: 00 – 16: 00 och söndag 13: 00 – 16: 00. Det blir en dag att minnas när Caterina Ross en spansk artist kommer till Sverige för att medverka i eventet. Många av latin Amerikas ambassader har även flaggat för att de kommer och uppvisar kultur från respektive land. Se program längre ner på sidan. Garantera din plats till att prova mat från många olika länder som har med Ibero/Hispana att göra. Det kostar 100 kr för att delta i maten om du inte är medlem, garantera din biljett idag! Tryck här! I övrigt är aktiviteterna kostnadsfria.

Till synes en bra idé kan verkställas när fler ställer upp i samma lokal. Civil samhället skakar i grundvalarna och något måste göras. Öppna upp det offentliga rummet och Bbeabridge ser till att människor möts. Verkställa att så många av samhällets aktörer kan samlas under samma tak. Inte medlem än? Kom med som medlem du också och bidra till att vi blir fler som bygger broar och skapar mötesplattformar. Tryck här

Se program här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *