Utveckling & framåt..

Redan duktiga människor kommer närmare målgruppen de vill hjälpa. Har du sett vår Podcast tryck här

Mötesplattformer har en lätt form att öppna upp till samhällets aktörer genom den ideella föreningens stadgar och förordning.

Kurser, Event och Retreat öppnar upp för att fler möter fler och mer. Hösten 2023 samverkar vi med Folk Universitetet i Stockholm.

Vem vill förändras om inga förebilder finns till hands. Bbeabridge har haft Sveriges finaste ambassadör och gudmor under många år. Tillsammans har vi gjort en fredslåt ” Ingen Fara” tryck här. Vi har även gjort ett musik album där Dagny Carlsson 107 år sjunger funk, hip hop, reaggy och african beat tryck här. Varje år har vi gjort en julkalender varje år sen 2015. Nu finns inte Dagny i tiden, därför går vi tillbaka i tiden och lyfter heliga Birgitta med det har vi tillsammans med spanska staten och en ideell organisation gjort en film om heliga Birgitta tryck här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *